Tiplijn: 06-19541384

Personen in huifkar en twee paarden te water in Dordrecht

1

DORDRECHT – Acht mensen zijn zaterdagmiddag 28 augustus in een huifkar te water geraakt aan de Wieldrechtste Zeedijk in Dordrecht. Even na 14.45 uur raakte twee paarden en een huifkar te water. De inzittenden van de huifkar en één van de paarden kon al snel uit het water worden gehaald. Een brandweerwagen met kraan is ingezet om ook het tweede paard en de huifkar uit het water te halen. De betrokkenen zijn geschrokken maar niet gewond geraakt. Ook de paarden lijken niets te mankeren.

Foto’s: Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. B van Gameren on

    Wie was met de personenwagen de veroorzaker hiervan? Mij zoon zat in de huigkar michel van Gameren

    Met vriendelijke groet
    B van gameren

Reageer