Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten ingezet voor gevallen fles zoutzuur; twee medewerkers naar het ziekenhuis

0

GORINCHEM – De brandweer is dinsdagochtend 24 augustus 2021 met spoed uitgerukt naar de Buys Ballotstraat op bedrijventerrein Oost II in Gorinchem. Bij een farmaceutisch bedrijf was een fles met zoutzuur op de grond gevallen. Hierdoor ontstond een kleine lekkage van zoutzuur. De ruimte waar het ongeval plaatsvond is direct ontruimd.

Politie, brandweer en een ambulance waren snel ter plaatse. Eén medewerker is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede werknemer is met eigen vervoer ter controle naar het ziekenhuis gegaan. De brandweer heeft de ruimte geventileerd en het zoutzuur opgeruimd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer