Tiplijn: 06-19541384

Hond bijt man in hals en gezicht in Gorinchem; politie zoekt getuigen

0

GORINCHEM – Een oudere man is donderdagmiddag 19 augustus op de Busschieterstraat in Gorinchem gebeten door een hond. Het bijtincident gebeurde tussen 13.15 uur en 13.30 uur. De man moest vanwege de hondenbeten worden behandeld in het Beatrixziekenhuis. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie is daarom op zoek naar getuigen.

De gegevens van de eigenaar zijn bij de politie bekend. Onduidelijk is nog wat er precies is gebeurd. De politie is nog op zoek naar mensen die het voorval hebben zien gebeuren. De tips kunnen bij de politie worden gemeld via 0900-8844 onder vermelding van het zaaknummer 2021257593.

De hond (of het ras van de hond) op de gebruikte stockfoto heeft niets met het bijtincident te maken.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer