Tiplijn: 06-19541384

Twee jongemannen aangehouden voor koffermoord Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft woensdag 18 augustus 2021 nog twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de moord of doodslag in Zwijndrecht eind juli. Het gaat om twee mannen uit Zwijndrecht van 18 en 20 jaar oud.

Volledige beperkingen
De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij het levensdelict en het laten verdwijnen van het stoffelijk overschot. Het lichaam van een 29-jarige man werd na enkele dagen in koffers aangetroffen in een auto in Dordrecht. De verdachten zitten in volledige beperkingen en mogen alleen contact hebben met hun advocaat.

Pro forma
De 25-jarige man die op 29 juli is aangehouden zit nog steeds vast. De eerste pro forma zitting zal op 3 november 2021 zijn. Ook deze verdachte zit in volledige beperkingen. Het strafrechtelijke onderzoek is nog steeds in volle gang. Het Openbaar Ministerie is daarom terughoudend met communicatie over de zaak.

Foto’s: Gerard van Helden, Peter Stam, Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer