Tiplijn: 06-19541384

Koffers met stoffelijk overschot in auto Dordrecht

1

DORDRECHT – De 25-jarige man die afgelopen donderdag 29 juli 2021 in zijn woning in Zwijndrecht is aangehouden wordt verdacht van een levensdelict. De verdachte is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft beslist dat de man 14 dagen langer blijft vastzitten.

Op donderdag 29 juli 2021 is de politie afgegaan op een melding van een vechtpartij in de Kapitein Horsmanflat in Zwijndrecht. Daarbij is de 25-jarige man aangehouden. De verdachte verklaarde ter plekke aan agenten dat hij een levensdelict had gepleegd. Dat was aanleiding voor de politie om direct een groot onderzoek te starten. In een woning aan de galerij werden bloedsporen en een voorwerp dat mogelijk bij het delict betrokken zou zijn aangetroffen. De politie trof geen slachtoffer aan.

Aan de hand van getuigen, camerabeelden en verklaringen van de verdachte werd maandagavond 2 augustus 2021 een auto aangetroffen in de Aalbersestraat in Dordrecht. De Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen en heeft uitgebreid onderzoek verricht aan het voertuig en sporen veilig gesteld. In de auto werden koffers met een stoffelijk overschot aangetroffen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om een 29-jarige man uit Zwijndrecht. Deze persoon was eerder als vermist opgegeven. Het onderzoek naar de zaak wordt verder voortgezet.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer