Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder krijgt klap na ongeval op A15; man (30) aangehouden

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Na het ongeval dat woensdagavond 28 juli gebeurde op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam, is een 30-jarige man uit Utrecht aangehouden. Bij het ongeval schaarde een marktkraam. De bestuurder van een bestelbus botste op de geschaarde combinatie. De twee betrokkenen kregen vervolgens een discussie over de toedracht van de aanrijding.

Bij de onenigheid sloeg de bestuurder van de bestelbus die op de geschaarde combinatie was gereden de bestuurder van de bestelbus met marktkraam. “Die liep daardoor een gloeiende plek op ter hoogte van zijn slaap”, zo laat een politieagent weten. Bij het ongeval zelf raakte niemand gewond. De dertiger werd als verdachte aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht.

Foto’s: Jorrit de Haas.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer