Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding op de A15 door geschaarde marktkraam bij Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is woensdag een marktkraam achter een bestelbus geschaard. Daarna botste een andere bestelbus op de geschaarde combinatie. Het ongeluk gebeurde woensdagavond 28 juli 2021 rond 18.00 uur op de rijbaan richting Gorinchem, net voorbij Hardinxveld-Giessendam. De hulpdiensten kwamen ter plaatse. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De brandweer kon al snel weer met vervolg.

Vanwege het ongeval waren de twee rijstroken afgesloten. Dit veroorzaakte een file. Het verkeer kon het ongeval via de vluchtstrook passeren. De beschadigde voertuigen zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer