Tiplijn: 06-19541384

Man en kind gewond na ongeval met drie auto’s en vrachtwagen; Noordbrug afgesloten

0

ALBLASSERDAM – Drie auto’s en een vrachtwagen zijn op de Grote Beer (N915) bij Alblasserdam met elkaar in aanrijding gekomen. Een man en kind zijn gewond geraakt bij het ongeval, dat maandagmiddag 26 juli 2021 rond 14.00 uur gebeurde net voor de Brug over de Noord. De man zat na de aanrijding in één van de auto’s bekneld. De brandweer kwam ter plaatse om dit slachtoffer uit zijn auto te bevrijden. Het kind, dat in één van de andere betrokken auto’s zat, is door ambulancepersoneel onderzocht.

Na onderzoek zijn beide slachtoffers voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het ongeval werd de Noordbrug volledig afgesloten. De N915 is tussen Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam nog geruime tijd afgesloten voor politieonderzoek en bergingswerkzaamheden. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht.

Foto’s: Peter Stam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer