Tiplijn: 06-19541384

Arrestatieteam en brandweer naar Dordrecht voor verwarde man

0

DORDRECHT – De brandweer en de Dienst Speciale Interventies zijn maandagmiddag 12 juli uitgerukt naar de Troelstraweg in Dordrecht. Een verwarde man vormde daar rond 16.15 uur een gevaar voor zichzelf. De brandweer en een ambulance stonden paraat terwijl een onderhandelaar met de verwarde man in gesprek ging. Ook een arrestatieteam kwam ter plaatse.

Het arrestatieteam was bijna gereed voor inzet toen de man na ruim anderhalf uur kon worden overtuigd om zelfstandig mee te gaan. Hij is door ambulancepersoneel meegenomen. Er zal passende zorg voor de man worden gezocht. Foto’s: Glenn Nannings en Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer