Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Dordrecht voor gevallen man

1

DORDRECHT – Een Mobiel Medisch Team is zondag 11 juli 2021 naar Dordrecht gevlogen voor een ongeval. Even na 19.45 uur kwam een fietser ten val op de Krommedijk, achter het stadion van FC Dordrecht. De man raakte hierbij gewond aan zijn hoofd en was korte tijd buiten bewustzijn. Naast de ambulancedienst werd door de meldkamer ook het MMT uit Rotterdam ingezet. Toen de traumahelikopter boven de incidentlocatie vloog bleek dat verdere inzet van het team niet nodig was. De gewonde man is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Dit gaat om mijn zoon na omstandigheden gaat het goed met hem en we hopen dat het met de andere fietser ook goed gaat

Reageer