Tiplijn: 06-19541384

Vrouw bekneld in auto na kettingbotsing op de N3

3

PAPENDRECHT – Een 40-jarige vrouw uit Dordrecht is donderdagmiddag 8 juli 2021 bekneld komen te zitten bij een kettingbotsing op de N3. Op de provincialeweg bij Papendrecht ging het even voor 12.30 uur mis en botsten vier voertuigen. “Eén van de inzittenden zat na de aanrijding licht bekneld in haar auto”, laat een politiewoordvoerder weten. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de vrouw te bevrijden.

De Dordtse is naar het ziekenhuis gebracht om aan haar verwondingen te worden behandeld. Bergingswagens hebben de beschadigde voertuigen weggetakeld. De N3 was vanwege het ongeval enige tijd afgesloten tussen Papendrecht en de A15.

Op dezelfde locatie op de N3 vond nog geen maand terug ook een aanrijding plaats met meerdere voertuigen. Daarbij overleed een automobilist en raakte een vrouw zwaargewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. VeiligNederland on

    Helaas een plek waar veel verkeershufters de auto er snel nog even tussen willen proppen waardoor dit soort ongelukken ontstaan.

    • Alleen heeft het daar gezien het tijdstip (12.30) vermoedelijk helemaal niets mee te maken. Overigens is verkeershufter een rekbaar begrip. In de tijd dat ik in Papendrecht woonde lieten mensen je er vaak ook niet tussen als je voor wilde sorteren richting Rotterdam. Waarschijnlijk omdat men het als zeer asociaal ervoeren, maar je hebt -zeker in de spits- geen andere keus. Niet zelden was het het veiliger om je auto er verderop pas in te voegen.

      Ik heb Google Streetview er eens bij gepakt. Daaruit blijkt dat de bewegwijzering nog altijd te wensen over laat. Het verkeer op de N3 vanuit Dordrecht zou veel eerder op de hoogte moeten worden gebracht over de mogelijkheden tot voorsorteren. Die informatie krijgt men nu tegelijkertijd met het invoegende verkeer vanuit Papendrecht. Dat is mijns inziens te laat en vragen om problemen.

  2. Nu ze daar toch flink aan de weg bezig zijn is het een kleine moeite om 3 waarschuwingsborden in de grond te slaan met ‘pas op kans op file’! Eentje op de oprit vanuit Papendrecht en 2 op de N3 zelf net na de afrit Papendrecht. (is op N3 richting A16 ook al). Er gebeuren veel aanrijdingen daar, mensen zijn niet voorbedacht op stilstaand verkeer voor de verkeerlichten naar de A15 toe. Kom je met max 80 aanrijden moet je vol in de remmen. Eén moment van onoplettendheid kan al te laat zijn. En natuurlijk zijn de ‘proppers’ van links naar rechts en van rechts naar links ook een toedracht voor onveiligheid.

Reageer