Tiplijn: 06-19541384

Botsing op N3 bij Papendrecht; automobilist overleden; weg dicht

1

PAPENDRECHT – Op de N3 bij Papendrecht richting Oud-Alblas zijn woensdag 16 juni 2021 drie voertuigen op elkaar gebotst. Vanwege een mogelijke beknelling van de bijrijdster in het achterste voertuig werd de brandweer opgeroepen. Na aankomst van de eerste hulpverleners raakte de bestuurder van het achterste voertuig onwel. De hulpdiensten hebben om 12.25 uur opgeschaald naar ‘middel hulpverlening’. Er werd gestart met een reanimatie. De reanimatie heeft uiteindelijk niet mogen baten. De bestuurder is overleden.

Een traumahelikopter landde op de N3. De N3 in de richting van Oud-Alblas / snelweg is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.  Foto’s: Rick Groenendijk, Eric den Ouden en Jacco Willems.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. AnoniemeMus on

    Iedereen moet even nodig worden wakker geschud om wat beter op te letten in het verkeer.

Reageer