Tiplijn: 06-19541384

Vermiste stuurman in Dordt weer boven water; zat verstopt in machinekamer

0

DORDRECHT – De stuurman van een schip in de Wilhelminahaven in Dordrecht is weer boven water. De man werd zaterdagmiddag 26 juni 2021 als vermist opgegeven. Niemand wist waar de man was en er werd rekening gehouden met het scenario dat de stuurman in het water terecht was gekomen. Politie, brandweer en ambulance startten een zoekactie. Er werden duikers en een onderwaterdrone ingezet. De zoekactie werd uiteindelijk gestaakt. Aan het einde van middag kwam de vermiste stuurman echter ineens tevoorschijn. De man bleek zich verstopt te hebben in de machinekamer van het schip, Er wordt gekeken of de stuurman wellicht psychische hulp nodig heeft.

Foto: Gerard van Helden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer