Tiplijn: 06-19541384

Auto slaat over de kop op A15 bij Gorinchem

0

Gorinchem – Bij een aanrijding op de A15 ter hoogte van Gorinchem is vrijdagmiddag 11 juni 2021 een auto over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde omstreeks 15.50 uur op de rijbaan richting Rotterdam. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken. Politie, brandweer, ambulancedienst en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse.

Vanwege het ongeval werd de parallelbaan volledig afgesloten. De ambulancedienst heeft de inzittenden nagekeken op verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen opgehaald. Omstreeks 17.00 uur was de berging afgerond en is de weg vrijgegeven.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer