Tiplijn: 06-19541384

Veel schade na woningbrand in Heerjansdam

0

HEERJANSDAM – Bij een brand in een woning aan de Pins Bernardstraat in Heerjansdam is maandagmorgen 7 juni veel schade ontstaan. De brand brak iets voor 9.30 uur uit. Een brandweervrijwilliger ontdekte de brand en bracht omwonenden in veiligheid. De brandweer van Heerjansdam, Zwijndrecht en Barendrecht bestreden vervolgens de brand.

De brandweerlieden kregen het vuur onder controle. In de woning is veel schade ontstaan. Stichting Salvage zal namens de gezamenlijke verzekeraars de bewoners bijstaan. Brandonderzoekers van de brandweer doen onderzoek naar de oorzaak van de brand. Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer