Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt man aan na mishandeling van BOA in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft maandagavond 7 juni 2021 een man aangehouden op verdenking van het mishandelen van een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) in recreatiegebied het Lammetjeswiel in Alblasserdam. De aanhouding vond even verderop plaats op de Van Hogendorpweg.
Een woordvoerster van de politie vertelt: “BOA’s wilden meneer controleren, omdat meneer zichtbaar met alcohol op straat liep. Het leek of meneer aardig onder invloed was. Hij stelde zich al snel recalcitrant op, waarna een discussie ontstond. Daarna werd een boa door deze man aangevallen. Kort daarna is meneer aangehouden. De mishandelde boa is niet overgebracht naar het ziekenhuis.”

Burgemeester Jaap Paans meldt dat hij de mishandeling hoog opneemt. “Goed dat daarvoor ook al een verdachte is aangehouden. Handen af van medewerkers in functie! Zoals eerder vandaag gesteld: beïnvloeding gedrag begint thuis,” aldus Paans.

Foto: archief.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer