Tiplijn: 06-19541384

Pan vat vlam in Dordrecht; kind nagekeken; politie maakt zorgmelding

0

DORDRECHT – In een woning aan de Krispijnseweg in Dordrecht is zaterdagavond 5 juni 2021 brand uitgebroken. De brand ontstond rond half negen doordat een pannetje, dat te lang op het vuur stond, vlam vatte. De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. Een kind had rook ingeademd en is door ambulancepersoneel nagekeken.

De brandweer had de brand snel onder controle. Eerder dit jaar is op hetzelfde adres een soortgelijk incident geweest. De politie gaat daarom een melding maken bij het Meldpunt Zorg en Overlast. Dit zodat nagegaan kan worden of de betrokken persoon hulp nodig heeft.

Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer