Tiplijn: 06-19541384

Man (20) gewond na steekpartij bij winkelcentrum Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een 20-jarige man uit Zwijndrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 5 juni 2021 gewond geraakt bij een steekpartij. Rond 00.45 uur werd de man gestoken in de buurt van het winkelcentrum aan de Karel Doormanlaan. Even later werden de hulpdiensten gealarmeerd die zich naar De Lus spoedden, waar de twintiger zich inmiddels bevond. De man is door ambulancepersoneel nagekeken en naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Onderzoek
De politie startte direct een onderzoek naar wat daar zich afspeelde. Een aantal getuigen kon direct worden gehoord. Uit deze getuigenverklaringen blijkt dat er vermoedelijk twee mannen bij betrokken waren. Het zou gaan om een wat langere man en een man met een gezet postuur.

Tips
De politie onderzoekt de toedracht en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken. Mensen die iets gehoord of gezien hebben en dit nog niet bij de politie hebben gemeld, wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven mag ook, via 0800-700. Foto’s: Eline Moerkerken en Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer