Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder rijdt door na botsing met motor in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Havendijk in Gorinchem heeft in de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 juni 2021 een aanrijding plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde omstreeks 01.50 uur op de kruising met de Burgstraat. De scooterrijder kwam vanaf de burgstraat en botste tegen de motorrijder die op de Havendijk reed.

De scooterrijder heeft na de botsing de plaats van het ongeval verlaten. De motorrijder kwam ten val en raakte gewond. Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Een politiewoordvoerder laat donderdagmiddag weten dat er nog niemand is aangehouden. De zaak is nog in onderzoek

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer