Tiplijn: 06-19541384

Melding over bedreiging met mes in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdagmiddag  1 juni 2021 een melding gehad over een conflict, waarbij een 18-jarige man uit Rotterdam iemand bedreigd zou hebben met een mes. Diverse politiewagens kwamen met spoed ter plaatse in de Klaproosstraat. Daar bleek dat de man al was vertrokken. De 18-jarige werd ter hoogte van het tankstation gesignaleerd en staande gehouden.

Vanwege de geestelijke gesteldheid van de man, is er gezocht naar zorg binnen zijn eigen zorgkader. De politie heeft de man niet aangehouden en er is geen aangifte gedaan. Waar het vermeende mes is gebleven, is nog onbekend. Mocht dit nog worden aangetroffen door passanten, dan kunnen zij dit melden bij de politie via 0900-8844.

De Rotterdammer is aan het begin van de avond door de politie naar het treinstation in Zwijndrecht gebracht, zodat hij daar vandaan verder kan naar zijn woonplaats om daar de hulp te krijgen die hij nodig heeft.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer