Tiplijn: 06-19541384

Gewonde na schietpartij in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een schietpartij in Dordrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 22 mei 2021 een gewonde gevallen. De schietpartij vond rond 1.15 uur plaats aan de Hastingsweg. De 29-jarige gewonde Dordtenaar is na behandeling door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen lijken mee te vallen, meldt de politie.

De man liep tussen 1.05 uur en 1.15 uur van Groene Zoom in de richting van de Provincialeweg en kwam onder het spoorviaduct twee mannen tegen. De mannen spraken hem aan en ineens hoorde het slachtoffer twee knallen. Hij voelde een scherpe pijn en zag de mannen samen op een zwarte scooter wegrijden, over het fietspad langs het spoor richting de Vissersdijk.

Het slachtoffer rende naar het benzinestation aan de Provincialeweg waar de politie werd gebeld. De daders werden niet meer gevonden. Ze waren beiden in het zwart gekleed. De een was ongeveer 1.70m lang, de ander 1.90m. De Dordtenaar is in het ziekenhuis behandeld.

Agenten hebben op locatie onderzoek gedaan. De recherche van Dordrecht onderzoekt de zaak. Tips of beelden van de daders zijn welkom.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer