Tiplijn: 06-19541384

Weer auto in brand gestoken in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Vrijdagavond 14 mei 2021 is in Hendrik-Ido-Ambacht weer een auto in brand gestoken. Dat gebeurde rond 23.30 uur aan de Bramengaarde. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. De auto raakte zwaar beschadigd door het vuur. Uit camerabeelden blijkt dat er sprake is van brandstichting. De dader(s) gingen er na de brandstichting in een auto vandoor. De politie onderzoekt de zaak. Bij de brand, waaraan een ontploffing vooraf zou zijn gegaan, raakte niemand gewond.

Dag eerder
Een dag eerder ging ook al een auto in vlammen op in Hendrik-Ido-Ambacht. Aan de Van Polanenstraat werd rond 04.15 uur een auto door brand verwoest. Ook daar was sprake van brandstichting. Het onderzoek naar deze brand is in volle gang. Er zijn sporen en camerabeelden veiliggesteld en ook is er buurtonderzoek gedaan.

Signalement
De politie is in het onderzoek naar de brand op de Van Polanenstraat op zoek naar een jongen met een licht grijs bubbeljack met capuchon en een zwarte trainingsbroek met witte schoenen. Deze jongen liep op één van de dagen voor de brand door de straat en bekeek de auto’s. Het lijkt erop dat hij vooronderzoek deed.

Verband
Of er tussen de beide autobranden verband is, zal verder politieonderzoek uit moeten wijzen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer