Tiplijn: 06-19541384

Gewonden en flinke schade bij botsing in Gorinchem

1

GORINCHEM – Twee auto’s zijn donderdagavond 13 mei 2021 in Gorinchem op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks 20.45 uur op de Spijksesteeg, ter hoogte van de afrit van de A15. Brandweer, twee ambulances en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Een 21-jarige man en 20-jarige vrouw uit Gorinchem werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide personen zijn dezelfde avond nog uit het ziekenhuis ontslagen.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Een verkeersspecialist van de politie kwam ter plaatse om de situatie in kaart te brengen. Agenten namen ter plaatse getuigenverklaringen op. De 20-jarige bestuurder van de Volkswagen Golf is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Wat er precies is gebeurd wordt nog onderzocht.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgevoerd. Verkeer vanaf de A15 (Leerdam -> Gorinchem) kon tijdelijk geen gebruik maken van afslag Gorinchem-Oost. Nadat de voertuigen waren geborgen is het wegdek gereinigd. Rond 23.00 uur werd alles weer vrijgegeven, waarop ook de afrit weer in gebruik genomen kon worden.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Gekke Gerrit on

    Oehh toch eentje door rood,.in slaap gevallen misschien op dit toch wel vroege tydstip!

    Dag waarde jochie,zeker dat golfie

    Let toch eeen beejte op jongens

    Gr gekke Gerrit

Reageer