Tiplijn: 06-19541384

Man raakt gewond bij botsing op Merwedestraat in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een flinke botsing op de Merwedestraat in Dordrecht is donderdagavond 13 mei 2021 een man gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 18.30 uur. Op de Merwedestraat richting de N3 reed op dat moment een blauwe Volkswagen. Volgens een getuige haalde de bestuurder van die auto met hoge snelheid een auto in via de busbaan. Op dat moment kwam er vanaf de zijkant een kerende automobilist de baan op gereden, die de auto van rechts niet aan zag komen. Een botsing volgde. De twee inzittenden uit de Volkswagen raakten gewond. Eén van hen moest per ambulance mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Toyota bleef ongedeerd. Een fietsster die op de parallelbaan reed, kwam met de schrik vrij, nadat zij ineens een auto voor haar wielen kreeg. De verkeerspolitie doet onderzoek naar het ongeval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer