Tiplijn: 06-19541384

Zeer grote brand op dak van flat in Dordrecht

0

DORDRECHT – In Dordrecht is zaterdag 1 mei 2021 brand uitgebroken op het dak van een flat aan de Kapteynweg in Dordrecht. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar ‘zeer grote brand’. Op het dak liggen zonnepanelen. Het lijkt erop dat die vlam gevat hebben. De brandweer gaat proberen het vuur op het dak te doven. Als dat te lang duurt, moet de hele flat ontruimd worden.

Update: de brand is onder controle.  Er is niemand gewond geraakt. De bewoners mogen terug naar hun woning. Stichting Salvage gaat samen met woningbouwcorporatie de (eventuele) schade inventariseren. Team brand-en incidentonderzoek doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Foto’s: Glenn Nannings, Barry Kroonen en Hanno van den Dool.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer