Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt voor inzet in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Het team van de traumahelikopter is maandagavond 26 april 2021 ingezet in Hendrik-Ido-Ambacht. Twee ambulances gingen rond 18.45 uur ter plaatse voor een medische noodsituatie in een woning aan de Ferdinand Bolstraat. Enige tijd later bleek hulp van het MMT van de traumahelikopter gewenst. De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plaatse en landde op een parkeerplaats in de omgeving. Het personeel van de helikopter is daarna door de politie naar de Ferdinand Bolstraat gebracht.

Na behandeling is het slachtoffer met spoed per ambulance naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. Wat de toestand van de man is, is onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer