Tiplijn: 06-19541384

Dronken man raakt met auto te water in Groot-Ammers

0

GROOT-AMMERS – Een dronken man is woensdag 21 april 2021 met zijn auto te water geraakt langs het Graafland in Groot-Ammers. De bestuurder bleek bijna vier keer meer alcohol te hebben genuttigd, dan is toegestaan. De auto raakte halverwege de middag te water. De politie, brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen om met spoed naar het Graafland te gaan. Omstanders hielpen met het uit de auto halen van de automobilist.

De man is nagekeken door ambulancepersoneel. Hij bleek ongedeerd te zijn gebleven.

De bestuurder bleek echter wel onder invloed te zijn van alcohol. Hij blies 830 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Dat is bijna vier keer meer dan is toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Foto’s: Politie en brandweer.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer