Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor ongeval op A15 bij knooppunt Gorinchem

0

GORINCHEM – Vrijdagmiddag 16 april zijn de hulpdiensten in de spits uitgerukt voor een ongeval op de A15 bij Gorinchem. Op het knooppunt waren in ieder geval drie auto’s met elkaar in aanrijding gekomen. Omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten, werd naast ambulances en politie ook de brandweer gealarmeerd. Al snel bleek van een beknelling geen sprake en werd de brandweer afgemeld.

Ambulancepersoneel heeft een betrokkene nagekeken en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De beschadigde voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld. Het ongeval zorgde voor file, aangezien een deel van de snelweg afgesloten werd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer