Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Gorinchem voor medische noodsituatie

0

GORINCHEM – Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter heeft woensdagavond 14 april 2021 ambulancepersoneel geassisteerd bij een medisch incident in Gorinchem. Omstreeks 19.05 uur werden twee ambulances en de politie opgeroepen voor een reanimatie in een woning aan de Maria Tesselschadestraat. Ook de hulp van het MMT uit Rotterdam werd opgeroepen. De helikopter landde korte tijd later op de parkeerplaats bij de Kromme Akkers. Reanimatie door medisch personeel mocht echter niet meer baten, het slachtoffer is ter plekke overleden. De helikopter vertrok omstreeks 19.50 uur weer naar een volgende inzet.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer