Tiplijn: 06-19541384

Politie rijdt inbraakverdachten klem bij Schelluinen; hulp vanuit politiehelikopter

0

SCHELLUINEN – De politie heeft twee personen van 22 en 26 jaar oud aangehouden op verdenking van woninginbraak. De verdachten werden klemgereden op de Parallelweg bij Schelluinen. Agenten kregen maandag 12 april 2021 een melding dat er in Noordeloos was ingebroken. Dat meldden buren. De melder had gezien dat een verdachte met de auto van zijn buren was weggereden.

De meldkamer stuurde direct tijdens het telefoontje van de buren diverse politiewagens naar posities in de regio met de opdracht uit te kijken naar de gestolen auto.

Toevallig was de politiehelikopter in de buurt. Vanuit de heli had men al snel de auto in beeld. “Te zien was dat de verdachte de gestolen auto parkeerde en instapte in een andere auto die was aankomen rijden. Door goede aanwijzingen vanuit de lucht werd de auto met daarin de 2 verdachten van 26 en 22 jaar oud klem gereden. Zowel de auto die was gestolen als de auto waarin de verdachten werden aangehouden zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachten werden aangehouden en gebracht naar het politiebureau in Dordrecht. De recherche zal deze zaak verder oppakken,” aldus de politie.

Bij de woning in Noordeloos bleek inderdaad te zijn ingebroken. Dit gebeurde via een raam.

Foto’s: Jorrit de Haas.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer