Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (25) overlijdt na tragisch ongeval op boerderij in Wijngaarden

0

WIJNGAARDEN – De vrouw die zaterdagochtend 3 april 2021 ernstig gewond raakte bij een ongeval op een boerderij aan het Oosteinde in Wijngaarden, is aan haar verwondingen overleden. De 25-jarige vrouw uit Wijngaarden overleed aan het begin van deze week in het ziekenhuis.

De vrouw kwam zaterdag door onbekende oorzaak onder een hooibaal terecht. Ze werd aangetroffen door iemand van het bedrijf. Politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor hulp. De vrouw is na reanimatie met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar zij uiteindelijk ook is overleden.

Door de politie en inspectie wordt een onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Foto’s: Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer