Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten naar bouwplaats in Dordrecht voor medische noodsituatie

0

DORDRECHT – De hulpdiensten zijn dinsdagochtend 6 april 2021 uitgerukt voor een medische noodsituatie op een bouwplaats aan de Patersweg in Dordrecht. Even voor 08.00 uur werden ambulances met spoed opgeroepen voor medische hulp. Niet veel later werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse gevraagd. Ook de brandweer kwam met spoed naar de Patersweg.

De traumahelikopter landde op het bouwterrein. Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter assisteerde vervolgens het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is op de eerste verdieping van een in aanbouw zijnde woning behandeld. Na stabilisatie is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Wat de toestand van het slachtoffer is, is niet bekend. Foto’s: Barry Kroonen en Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer