Tiplijn: 06-19541384

11 messen aangetroffen bij fouilleeractie in Dordtse wijken

0

DORDRECHT – In verschillende wijken in Dordrecht is dinsdag 6 april 2021 door de politie preventief gefouilleerd. Daarbij zijn door de agenten elf messen aangetroffen. In totaal werden in het centrum en de wijken Krispijn en Crabbehof 170 mensen gefouilleerd, laat de politie weten. De messen die zijn aangetroffen zijn niet strafbaar. Gezien de plaats waar de messen zijn aangetroffen is er, na een waarschuwing door de politie, door de eigenaren afstand gedaan van de messen. De messen zullen worden vernietigd.

Foto’s: Gerard van Helden, Barry Kroonen en politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer