Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagenchauffeur rijdt zich klem op kruising in Groot-Ammers

0

GROOT-AMMERS – Een vrachtwagenchauffeur heeft zich zaterdagochtend 3 april klemgereden op de kruising van de Voorstraat met de Kerkstraat in Groot-Ammers. Door een inschattingsfout van de chauffeur kwam de vrachtwagen klem te staan toen hij de bocht nam naar de Kerkstraat. De achterzijde van de trailer kwam tegen de gevel van een woning te staan.

De politie heeft de weg afgesloten en het verkeer omgeleid. Het verkeer vanaf Streefkerk moest omrijden via Ottoland om in Groot-Ammers te komen. De brandweer van Groot-Ammers kwam ter plaatse en heeft samen met een bergingsbedrijf de vrachtwagen losgetrokken. Dit lukte rond 11.30 uur, waarna de weg, na ruim twee uur afgesloten te zijn geweest, weer kon worden vrijgegeven. De schade zal onderling geregeld gaan worden.

Foto’s: Politie @wa_molenlanden_west en brandweer Groot-Ammers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer