Tiplijn: 06-19541384

Automobilisten botsen op de Copernicusweg in Dordrecht

0

DORDRECHT – Twee automobilisten zijn woensdagavond 31 maart 2021 in botsing gekomen in Dordrecht. Het ongeval gebeurde even na 19.30 uur op de Copernicusweg. Naast de politie werd ook de ambulancedienst ter plaatse gestuurd. De betrokkenen zijn door de ambulancedienst gecontroleerd, maar niemand bleek dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis nodig was. De beide voertuigen raakten door het ongeval flink beschadigd. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval en de automobilisten geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer