Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw auto in rivier langs Scheepvaartweg in Papendrecht (filmpje)

1

PAPENDRECHT – Langs de Scheepvaartweg in Papendrecht is dinsdagavond 30 maart 2021 een auto te water geraakt in de Beneden-Merwede. De auto rolde zonder bestuurder weg uit een parkeervak en kwam op de keien van de rivier terecht. Niet veel later werd de auto door de golven opgetild en een stuk verder de rivier in getrokken. Een beringsbedrijf heeft het voertuig weer op het droge getrokken.

Een jaar geleden gebeurde in dezelfde straat ongeveer hetzelfde. Iemand parkeerde de auto, zonder de handrem aan te trekken. Het voertuig reed vervolgens uit het vak en kwam in het water terecht. Hulpdiensten zijn toen uren lang bezig geweest met zoeken en bergen.

Foto’s: Rick Groenendijk en Patrick Groenendijk.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer