Tiplijn: 06-19541384

Brandweer langdurig ingezet vanwege gaslucht in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer van Zwijndrecht is maandag 29 maart en dinsdag 30 maart 2021 urenlang bezig geweest met een melding over een gaslucht in de omgeving van de Waterhoenstraat en de Lindtsedijk in Zwijndrecht. De brandweer zette op twee bluswagens bemanning in om zoektochten in de wijk te doen. Later zijn de Officier van Dienst en de Adviseur Gevaarlijke Stoffen ter plaatse gekomen om metingen te verrichten. Er werd uiteindelijk geen oorzaak van de gaslucht achterhaald. Rond middernacht werd de zoektocht beëindigd.

Foto’s Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer