Tiplijn: 06-19541384

Mathew (45) vermist uit Papendrecht; politie vraagt hulp

0

PAPENDRECHT – De politie is op zoek naar de vermiste 45-jarige Mathew uit Papendrecht en vraagt via social media om hulp in de zoektocht. Mathew is zaterdagavond 27 maart 2021 rond 20.00 uur vertrokken vanaf het Aviolandaplein in Papendrecht. Waarschijnlijk is hij weggereden in een zwarte Mercedes SLK 200 cabrio. Hij droeg zaterdag een donkerbruine jas, een spijkerbroek en zwart/witte sportschoenen. Mathew brengt zijn tijd graag door in de bossen.

De familie van de Papendrechter en de politie maken zich zorgen om hem. Daarom is via social media door de politie een oproep gedaan en de foto van de vermiste Mathew gedeeld. Informatie die relevant is of tips waar hij zou kunnen zijn, zijn welkom bij de politie en kunnen worden gedeeld via 0900-8844.

Update 29 maart 2021, 22.45 uur: de vermiste man is overleden in zijn auto aangetroffen in de rivier.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer