Tiplijn: 06-19541384

Vermiste man (45) aangetroffen in rivier bij Papendrecht

1

PAPENDRECHT – De hulpdiensten hebben maandagavond 29 maart 2021 een auto met daarin een overleden persoon aangetroffen in de rivier de Noord, ter hoogte van de Industrieweg in Papendrecht. Hoe de auto in de rivier terecht is gekomen en wie er in de auto zit, is nog onbekend, meldt een woordvoerster van de politie. De politie verwacht later vanavond al wel iets meer informatie te kunnen geven. Het gebied rondom de vindplaats is voorlopig niet toegankelijk. Rijkswaterstaat is ook ter plaatse om te helpen bij de berging.

Update: het blijkt te gaan om de vermiste Mathew (45) uit Papendrecht. De man werd sinds zaterdagavond vermist. Er is inmiddels uitgebreid onderzoek gedaan en de politie komt tot de conclusie dat er sprake is van zelfdoding. 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer