Tiplijn: 06-19541384

Brand breekt uit op slaapkamer bij Merwebolder in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Donderdagavond 25 maart 2021 zijn de hulpdiensten uitgerukt naar Merwebolder. In een slaapkamer van de zorginstelling ASVZ aan de Touwbaan in Sliedrecht brak rond 23.00 uur brand uit. Door de bhv’ers is na het ontdekken van de brand direct de vleugel van het woongebouw ontruimd. Aangezien de brand uitbrak in een zorginstelling, werden uit voorzorg meerdere blusvoertuigen opgeroepen. De brand is beperkt gebleven tot de slaapkamer. De brandweer heeft het pand geventileerd en zo van rook ontdaan. Bij de brand vielen geen gewonden. Hoe de brand op de slaapkamer is ontstaan, is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer