Tiplijn: 06-19541384

Team Parate Eenheid valt woning binnen in Papendrecht in drugsonderzoek

0

PAPENDRECHT – Het Team Parate Eenheid van de politie heeft vrijdagavond 19 maart een man aangehouden in Papendrecht. Even na 22.00 uur viel de aanhoudingseenheid een woning aan de Stellingmolen binnen. Een 29-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht die in de woning aanwezig was werd aangehouden. De woning is vervolgens door een rechercheteam doorzocht. Er werden drugs, een versnijdingsmiddel, versnijdingsapparatuur en een grote som contant geld aangetroffen. De verdachte is ingesloten. Een slotenmaker heeft de ingeramde deur met hangsloten afgesloten.

De inval in de Papendrechtse woning vond plaats in een groter drugsonderzoek. Een 23-jarige man uit Dordrecht en een 22-jarige man uit Sliedrecht werden eerder die vrijdag op de Lange Tiendweg in Papendrecht aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. De politie had de Dordtenaar al langere tijd op de korrel nadat informatie over zijn activiteiten was binnengekomen. Uit het onderzoek dat naar hem werd opgestart, werd op 19 maart duidelijk dat hij met zijn auto diverse locaties afreed en aan meerdere klanten harddrugs verkocht. Daarop werden de man en zijn bijrijder aangehouden.

Vervolgens werd een inval gedaan in de woning aan de Stellingmolen. De Dordtenaar en de man uit Hendrik-Ido-Ambacht zitten nog vast. Alle drugs en aanverwante zaken zijn inbeslaggenomen. De Sliedrechter is heengezonden, maar blijft wel verdachte.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer