Tiplijn: 06-19541384

Zeebanket wordt slootbanket in Noordeloos; vrouw ongedeerd

0

NOORDELOOS – Een automobiliste is donderdagmiddag 18 maart 2021 met haar voertuig te water geraakt langs de Middenweg in Noordeloos. Volgens de politie was de vrouw druk bezig met een zakje zeebanket (chocola), toen zij van de weg raakte. ” Werknemers van het naastgelegen bedrijf hebben de dame direct te hulp geschoten en hebben haar zonder natte voeten weer op het droge gekregen. Er is een takelwagen aan te pas gekomen om het voertuig weer op de weg te krijgen. Collega’s hebben het zakje zeebanket met nog 3 chocolaatjes kunnen redden en hebben deze als aandenken aan de vrouw meegegeven. Met haar gaat het afgezien van de schrik goed en heeft zij geen letsel opgelopen,” meldt politie Lek en Merwede.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer