Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder raakt gewond bij ongeval tijdens rijles in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een 22-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam is dinsdagochtend 16 maart 2021 gewond geraakt bij een ongeval in Papendrecht. De jongeman had een motorrijles, net voordat hij examen zou hebben, toen het rond 10.00 uur mis ging. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Burgemeester Keijzerweg met de Westkil. Een bestelbus en de motorrijder kwamen met elkaar in botsing. Met spoed kwamen een ambulance en de politie ter plaatse. De Hardinxvelder is met letsel aan zijn arm naar het ziekenhuis gebracht, waar hij zal worden geopereerd. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is niet bekend. Foto: politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer