Tiplijn: 06-19541384

Fiets in sloot bij Bleskensgraaf; brandweer rukt uit voor mogelijke drenkeling

0

BLESKENSGRAAF – De brandweer is maandagavond 8 maart 2021 met duikers uitgerukt voor een melding dat aan de Geerweg in Bleskensgraaf mogelijk iemand in een sloot zou liggen. Een voorbijganger zag even voor 21.30 uur fietslampen in een sloot, nabij de kruising met de Zijdeweg (N481). Politie, brandweer en een ambulance rukten uit.

Ter plaatse zijn brandweermensen in waadpakken en oppervlakteredders het water in gegaan. In de sloot werd een fiets gevonden maar een persoon werd niet aangetroffen. Ook de omliggende weilanden zijn voor de zekerheid gecontroleerd maar er werd niemand gevonden. Na controle bleek onder andere de fietsband van de fiets doorgesneden, het lijkt erop dat de fiets bewust in de sloot is achtergelaten.

De politie zal nagaan of te achterhalen is van wie de fiets is en hoe deze in het water terecht is gekomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer