Tiplijn: 06-19541384

Man (39) gooit explosief uit woning Dordrecht; TPE houdt man aan

0

DORDRECHT- Een 39-jarige man is in Dordrecht aangehouden nadat hij een explosief op straat gooide. Dat gebeurde donderdagavond 4 maart 2021 aan de Wantijstraat in Dordrecht. Even voor 21.00 uur was er een explosie waardoor ruiten sneuvelden en een auto schade op liep.

Onduidelijk was of er gewonden zouden zijn en wat er precies gebeurd was. Daarom stonden de brandweer en twee ambulances paraat terwijl het Team Parate Eenheid (TPE) van de politie zich verzamelde. Rond 21.30 uur viel de TPE de woning binnen en arresteerde de 39-jarige man. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt.

De aangehouden man is naar het politiebureau gebracht. De politie heeft van diverse omwonenden een verklaring opgenomen. De bewoners van de Wantijstraat zijn vervolgens aan de slag gegaan om de hoeveelheid glas op te ruimen. Onduidelijk is waarom de man het explosief uit de woning heeft gegooid.

Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer