Tiplijn: 06-19541384

Man overleden aangetroffen na grote zoekactie in Dordrecht

2

DORDRECHT – In Dordrecht zijn veel hulpverleners maandagavond 1 maart 2021 ingezet voor een zoekactie naar een verwarde man. Door de politie en brandweer is op diverse locaties in Dordrecht gezocht naar de vermiste man. Onder andere op de Nassauweg, de Overkampweg en de Kapteynweg werd gezocht.

Veel politie-eenheden werden ingezet en de brandweer zette duikers en oppervlakteredders in, om sloten te doorzoeken. Ook het droneteam van de Rotterdamse brandweer zocht mee. Een ambulance stond paraat.

Na bijna twee uur zoeken werd de auto waarin de man was vertrokken aangetroffen op de Oudendijk. Langs de Overkampweg werd de man even na middernacht overleden aangetroffen in een sloot. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer