Tiplijn: 06-19541384

Jongeman ernstig gewond bij schietincident in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Bij een schietincident op de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht is zondag 28 februari 2021 een 23-jarige jongeman ernstig gewond geraakt. Het schietincident gebeurde omstreeks 17.50 uur in Winkelboulevard Noord, vlak bij de ingang aan de Onrust. Het slachtoffer werd voor aankomst van de hulpdiensten al met een personenauto naar het ziekenhuis in Dordrecht gereden. Daar is de jongeman direct opgevangen door hulpverleners. Over zijn toestand is nog niks bekend.

Zowel bij de winkelboulevard in Zwijndrecht als bij het ziekenhuis in Dordrecht doet de politie onderzoek. Ook worden getuigen gehoord. Over de toedracht is nog niets bekend en ook hoeveel mensen er bij het schietincident betrokken waren is voor de politie nog de vraag.

Was u getuige van het schieten of heeft u de dader(s) vóór, tijdens of na het incident gezien? Of heeft u camerabeelden, van bijvoorbeeld een bewakingscamera, smartphone of dashcam? Alle informatie en beelden zijn zeer welkom bij de recherche in Dordrecht. Bel 0900-8844 om uw informatie te delen. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Gaat lekker daar. Gokje: de schatter had bruine handschoenen aan…

    Wat een bende daar op straat trouwens. Zouden ze ruzie hebben gehad over wie het eerst de troep op wil ruimen?

Reageer