Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter vliegt naar Zwijndrecht voor reanimatie

3

ZWIJNDRECHT – Het team van de traumahelikopter is zaterdagmiddag 27 februari 2021 ingezet in Zwijndrecht. In een woning aan de Dr. Lelystraat moest een man even na 13.30 uur gereanimeerd worden. Naast ambulances werden ook de politie, een traumahelikopter, burgerhulpverleners en de brandweer opgeroepen.

De traumahelikopter zette de landing vlak naast de Oude Maas. Met een ladderwagen stond de brandweer stand-by om de patiënt uit de woning te tillen. Dat bleek uiteindelijk niet nodig. De hulpverleners hebben het slachtoffer na stabilisatie naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht.
Foto’s: Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

    • Brandweer Zwijndrecht beschikt over een ladderwagen en deze wordt wel degelijk met grote regelmaat ingezet om gewonden naar beneden te halen. Zie eerdere berichten op deze website.

Reageer