Tiplijn: 06-19541384

Verdachte (18) van overval aangehouden in Dordrecht; politie lost waarschuwingsschot

0

DORDRECHT – De politie heeft maandagavond 22 februari 2021 een 18-jarige jongeman aangehouden in Dordrecht. Om 20.40 uur werd tankstation Avia aan de Thorbeckeweg overvallen door een man met een bivakmuts. De overvaller dreigde met een steekwapen, maakte een geldbedrag buit en sloeg op de vlucht. Verschillende getuigen gingen achter de man aan en de politie startte met een zoektocht naar de verdachte. Niet veel later werd op basis van het signalement een 18-jarige jongeman uit Ridderkerk aangehouden op de Troelstraweg. Hierbij was de politie genoodzaakt om een waarschuwingsschot te lossen, omdat er een dreigende situatie ontstond. De politie doet onderzoek naar de overval en de betrokkenheid van de verdachte.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer