Tiplijn: 06-19541384

Agenten nemen in erehaag afscheid van overleden collega

0

PAPENDRECHT – Agenten hebben donderdagochtend 18 februari een erehaag gevormd bij de uitvaart van hun collega. De politieagent uit Papendrecht was werkzaam bij het Basisteam Drechtsteden Binnen (Dordrecht). Hij overleed op vijftigjarige leeftijd na een periode van ziekte. Bij de uitvaart donderdag in Papendrecht werd na een afscheidsdienst een erehaag gevormd op de route naar de begraafplaats en werd zo door de agenten hun laatste eer bewezen.Beelden: Fred Westerbeke (Politiechef Eenheid Rotterdam) en Jacco Willems.

Twee weken geleden reed een lange stoet van politieauto’s en -motoren door de Papendrechtse wijk Wilgendonk. De agenten namen toen afscheid van hun ernstig zieke collega.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer